fbpx

For 17 år siden fik jeg min første depression. Det var ikke noget man skulle snakke højt om og det var ret tydeligt at det var tabu. Faktisk sagde et daværende familiemedlem til mig ”Tror du ikke det er bedst at vi holder det her for os selv” Hvis jeg var det mindste i tvivl om at dette emne virkelig var tabu, så blev det i hvert fald fejet væk med den kommentar.

De sidste 4-5 år har jeg overvejet at ”springe ud”. Fortælle verden at jeg har en psykisk lidelse. Det skulle tage mig 16 år før jeg turde stå frem. Gennem de sidste par år er jeg blevet mere og mere modig. Mere og mere klar over hvor fuldstændig vanvittigt det er at vi sætter psykisk syge mennesker i bås på den måde. Så nu er det blevet tid til at dele min historie så vi kan få gjort op med og brudt disse tabuer. (Jeg vil i hvert fald gøre hvad jeg kan for at hjælpe med til dette) Det er jo uendeligt trist at tænke på at jeg har smadret meget af min arbejdsevne ja sågar pådraget mig selv en lille hjerneskade i jagten på at passe ind i samfundet og passe mit arbejde.

Tænk engang at samfundet har så meget magt.

Det kan give mig kuldegysninger langt ned af ryggen. Men nu er det altså nok!

Jeg står frem. Vi skal have brudt de her tabuer!

 Faktisk er jeg blevet et langt klogere menneske af de kampe jeg har måttet kæmpe.

 Jeg har fået stor viden og indsigt i det menneskelige sind og i det psykofarmaka der bruges til at bekæmpe depression og andre sindslidelser. Jeg ved hvordan jeg hjælper et andet menneske på ret køl igen, for jeg har selv gået vejen og oveni i det har jeg specialiseret mig i psykologi og taget coach uddannelser, så jeg i dag har mulighed for at hjælpe andre før de står i den situation jeg står/stod i.

Du behøver ikke at være alene om det

Det er selvfølgelig vigtigt at pointere at man ikke kommer så langt som jeg er kommet uden hjælp. Det kræver masser af vilje og de rette kompetente mennesker omkring dig. Depression er ikke en sygdom du kan bekæmpe alene.                        I så fald kommer det til at tage urimeligt langt tid.

Du skal have hjælp til det og hjælpen skal være den rette for dig.

Har du lyst til at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig ud af din depression, så klik videre her:

https://slipfriafdepression.dk/hvem-kan-jeg-hjaelpe/

Kh 

Nynne 

 

Slip fri af depression /v Nynne Smed

Hornshøjparken 16,
7500 Holstebro

Tlf.: 22 76 30 96
E-mail: nynne@nynne-consult.dk

Telefontid

Mandag – fredag
Kl. 09:00 - 15:00

Åbningstider

Mandag, Onsdag og Fredag
Kl. 08:30 - 15:30

Modtag mit nyhedsbrev

Få gode råd og vejledning i hvordan du styrker krop og sind.